23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan du få DI's lederuddannelse på engelsk

DI's lederuddannelse er en grundlæggende uddannelse i ledelse, hvor du øger din indsigt i lederrollen. Indtil nu har uddannelsen kun været tilgængelig på dansk, men nu tilbyder Dansk Industri den også på engelsk.

Leder du efter en uddannelse i ledelse, der gør dig til en stærkere og en mere handlekraftig leder? På DI’s lederuddannelse styrker du dine evner som leder, så du har flere handlemuligheder til at skabe succes for dig og din virksomhed.

Indtil nu har uddannelsen kun været tilgængelig på dansk. Men på grund af en stigende efterspørgsel, har vi nu i Dansk Industri valgt også at tilbyde uddannelsen på engelsk.

Læs mere og tilmeld dig uddannelsen her

"Jeg deltog på DI's lederuddannelse, fordi jeg gerne ville have en bedre forståelse af mis selv som leder. Jeg har været leder i mange år i den samme virksomhed, hvor jeg har gjort tingene på samme måde, og jeg tror, at det er vigtigt at forny sig engang imellem," fortæller Frank Jürgensen, deltager på DI's lederuddannelse.

DI's lederuddannelse i praksis

DI’s lederuddannelse er en praksisorienteret uddannelse i ledelse, hvor en stor del af tiden er afsat til træning og til at prøve forskellige ledelsesværktøjer af. Vi tror på, at god ledelse ikke kun kommer fra tunge teoribøger, men fra at prøve teorien af i praksis. På uddannelsen udarbejder du din egen udviklingsplan, og vi hjælper dig til at gøre målene skarpe og relevante, så du får mest ud af forløbet.

Målgruppe

DI’s lederuddannelse er for dig, der er er leder af medarbejdere. Måske har du været leder i et år eller to, måske har du været leder i en årrække, men ikke tidligere fået kurser i de grundlæggende ledelsesmetoder og værktøjer.

"Jeg har fået rigtig meget ud af at deltage på DI's lederuddannelse. Uddannelsen er bygget op, så du får mulighed for at afprøve alle de modeller, du bliver undervist i, hvilket fungerer virkelig godt," fortæller Frank Jürgensen, deltager på DI's lederuddannelse.

Læs mere her: DI's lederuddannelse på engelsk

Modtag nyheder om kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

MDF
Marianne Duelund Frahm
MADF@DI.DK

Send til en kollega

0.047