23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Evotech – 3- og 5-akset CNC-maskine til bearbejdning af plast og komposit

Med sine tre eller fem akser samt mobile bulderhus er evotech fra CMS den optimale CNC-maskine til dig, der arbejder med plast og komposit.

Evotech er udviklet specielt til at bearbejde plast og komposit. CNC-maskinen har et mobilt bulderhus samt en stærk og stabil ramme, så den kan håndtere materialet.

Se alle CNC-maskiner hos Gibotech her

  • Spindlerne arbejder med op til 15kW og 24.000 omgange per minut – det sikrer en høj kapacitet og stor præcision på slutproduktet.
  • Arbejdsbordet har indbygget vakuum og sammen med t-hullerne sikrer det den optimale fastholdelse af materialet.
  • Du har fuld kontrol over tolerancerne på grund af aluminiumsarbejdsbordet, der sikrer, at arbejdsområdet altid er plant.
  • Du kan bearbejde materiale med en højde på op til 500 mm. Det gør evotech til den ideelle maskine til eksempelvis prototyper i plast.

Vil du høre mere om evotech eller andre CNC-maskiner? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047