23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pers Group på Nortec 2024

Kom og besøg vores stand i hal 1, stand 600!

Når det gælder overfladebehandling, er PERS-GROUP kendt for at tilbyde komplette, kundetilpassede procesløsninger.

PERS-GROUP har været aktiv inden for overfladebehandling i mere end 50 år og har stor erfaring inden for massebehandling.
Baseret på denne viden og erfaring er vi i stand til at tilbyde vores kunder, som kommer fra alle sektorer i industrien, ubegrænsede efterbehandlingsløsninger.

Bearbejdningsmål, maskinstørrelse og emnevægt er de vigtigste faktorer, når man skal vælge de rigtige slibemidler i procesteknikken.

Keramiske slibemidler, plastbundne slibemidler, polerings- og tørremidler samt blandinger - afhængigt af opgaven er der brug for forskellige komponenter med forskellige egenskaber og slibeeffekter.

PERS-GROUP er i stand til at give vores kunder den rigtige løsning, og det gælder også for de tilhørende maskiner og forbrugsvarer.

Da vores produktionsverden er i konstant forandring, startede PERS-GROUP for 7 år siden med at udvikle løsninger inden for AM-fremstilling og hjælpe vores kunder med at tage de rigtige skridt i den rigtige retning.

De seneste resultater er nem fjernelse af pulver og støttemateriale fra 3D-printede dele ved sandblæsning og farvning af 3D-printede og termoplastiske dele.

Vi hjælper især små og mellemstore virksomheder, der ønsker at beskæftige sig med emnerne
AM-produktion og overfladebehandling ved sandblæsning, så de kan holde trit med den teknologiske udvikling inden for sandblæsningsteknologi.

Vi glæder os til at se dig på vores stand på Nortec 2024 i hal 1, stand 600!

Pers Group
Industrivej 12-16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19629945
P nummer: 1000733921

Kontaktperson

Jens Brietzke
Area Sales Manager
+45 2819 2874 jens@pers-group.com

Send til en kollega

0.032