23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Satte jules pres på din supply chain?

Derfor er outsourcing af EDI afgørende for FMCG-virksomheder.

Supermarkeder, restauranter og fødevareproducenter oplever typisk en stigning i salg og aktivitet hen over jul og nytår. Der kan være større belastning på leveringssystemer, lagerstyring og forsyningskæder for at imødekomme efterspørgslen efter madvarer i denne periode.

Så hvordan sikrer du, at I har de rigtige varer på hylderne eller på lageret i travle perioder?

Det kan være, at din virksomhed oplevede, at jeres forsyningskæde ikke kunne klare presset. Det kan være, at dit interne team var bagud med ordrebehandlingerne, eller der opstod flere manuelle fejl på grund af den stigende travlhed.

Hvis dette lyder bekendt, kan det være, at I allerede nu bør overveje at implementere eller opgradere jeres EDI-system! Mange virksomheder inden for FMCG vælger at outsource deres EDI. Denne løsning har vi valgt at kalde for ”Managed Service”.

Med vores Managed Service får du ro til at fokusere på din forretning, velvidende at vi håndterer al overvågning og drift af din EDI-løsning.

I vores blogindlæg kan du blive klogere på vores Managed Service og hvordan vi kan hjælpe virksomheder, blandt andet inden for dagligvarebranchen. Læs blogindlægget her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.047