23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske virksomheder kan spille en central rolle i Kenyas digitale transformation

Kenya oplever en digital revolution med et blomstrende økosystem af tech-startups og store internationale aktører. Det skaber en dynamisk scene for global innovation og entreprenørskab – en scene, danske virksomheder med ekspertise i digitale løsninger kan spille en central rolle på.

Initiativer som ”The National Digital Master Plan” og ”Kenya National Digital Skills Strategy” er anerkendt og støttet af EU’s Global Getaway, som bidrager til den grønne digitaliseringsproces. Det giver danske virksomheder spændende muligheder inden for Govtech (e-governance), Fintech og udvikling af den digitale infrastruktur.
 
"Tiden er nu. Kenyas digitale transformation er ikke kun en mulighed for landet selv men også for danske virksomheder, der ønsker at udvide deres internationale fodaftryk i det globale syd," siger Christian Staffeldt, handelschef ved den danske ambassade i Nairobi, Kenya.

Den danske ambassade står klar med sin ekspertise og netværk til at facilitere partnerskaber og styrke samarbejdet mellem danske og kenyanske virksomheder.

🔗 Læs mere om mulighederne her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.032