23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilstandsovervågningssensor til monitorering af vibrationer, stød og temperaturer

SICKs nye MPB10 sensor, er en tilstandsovervågningssensor, som er designet til at foretage kontinuerlig overvågning af forskellige komponenters tilstand såsom motorer, pumper, transportanlæg og ventilatorer. Sensoren måler parametre som vibrationer, stød og temperatur for at give indikationer om slid, potentielle fejl og i værste tilfælde maskinsvigt.

Udløber
31. december 2024

MPB10 måler  vibrationer, stød og temperatur for at give indikationer om slid, potentielle fejl og i værste tilfælde maskinsvigt.

Når måleværdierne overskrider de individuelt definerede grænseværdier, udløses en alarm. For vibrationsværdier kan man anvende flere alarmtrin til at overvåge maskiners vibrationsniveauer i henhold til ISO 10816-3 standarden. 

MPB10’eren kan anvendes i mange forskellige applikationer, da den er godt beskyttede i sit robuste hus udført i rustfrit stål, IP68 godkendelse og i et bredt temperaturområde fra -40C op til +80C.

Via IO Link er det muligt at konfigurere de mange opsætningsmuligheder, samt opsamle den detaljerede overvågningsdata, der let kan fortolkes og anvendes som et pålideligt grundlag for tilstandsovervågning og planlægning af vedligehold.

Kort sagt egner MPB10’eren sig til kontinuerlig tilstandsovervågning i stort set alle industrielle sammenhæng og er en pålidelig leverandør af data, selv under barske omgivelsesbetingelser.

Og uanset om det er til en lokal overvågning eller integration i en Cloud-løsning, genererer MPB10’eren et databaseret grundlag, der medvirker til at forhindre uventet nedetid og derved bidrager til at opretholde driftseffektiviteten og reducere omkostningerne.

Mere info

Se mere i produktkataloget: https://www.sick.com/dk/da/c/g569306

Ring til teknisk support: +45 45826400

Skriv til teknik@sick.dk

 

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.109