23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundetilpassede bearbejdningsløsninger fra Fibox

Vi er drevet af ønsket om at tilbyde dig et produkt, der er i tråd med din vision. Derfor kan alle Fibox’ kapslinger tilpasses kundens specifikke ønsker ved at benytte moderne maskiner, der er tilgængelige hos alle større Fibox-servicecentre.

"One Fibox" er vores løfte om maksimal merværdi. Som specialister inden for vores felt har vi ekspertisen til fuldt ud at forstå dine krav for at kunne tilbyde dig mere end blot en applikationsløsning.

Med vores bearbejdningsservice går vi langt ud over vores produktportefølje og tilbyder dig dermed skræddersyede løsninger til alle Fibox-skabe, eksempelvis bearbejdning af runde huller, gevind huller, firkantede huller mm.

Mekanisk bearbejdning

Drag fordel af vores talrige tilpasningsmuligheder, såsom boring, fræsning eller anden mekanisk bearbejdning, selv for små mængder.

Maling & tryk i specielle farver

Også specielle kapslinger i form af overfladebehandling, farvestøbning og værktøjstilpasset støbning er en mulighed. Vi tilbyder malerarbejde samt tryk af høj kvalitet for at imødekomme ydre designbehov eller lakering med ledende materialer.

EMC-optimering

Afhængigt af dine krav tilbyder vi forskellige metoder til EMC-optimering af dit kabinet.

Monteringsservice

Vi udfører montering af alle tredjeparts- og Fibox-tilbehør og afleverer dine skabe færdigmonterede og klar til tilslutning.

Interesseret i at vide mere? Ring til os på +45 43718055 eller send os en e-mail på ordre@fibox.com

Tilmeld nyhedsbrev her

Følg os på de sociale medier

Facebook - LinkedIn - YouTube

Se vores nyeste produktkatalog herunder

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MS
Milan Stojkovic
Marketing Manager
+45 40188299 milan.stojkovic@fibox.com

Send til en kollega

0.032