23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt acceleratorprogram hjælper danske life science startups til USA

Tre danske life science virksomheder blevet i foråret optaget i et nyt acceleratorprogram hos innovationsafdelingen på Texas Medical Center, der er verdens største hospital kompleks og førende inden for sundhedsteknologi. Virksomhederne fik gennem et seks måneders intensivt program vejledning fra industrieksperter. Målet med programmet var at styrke deres position og succes på det amerikanske marked, og samarbejdet har allerede resulteret i værdifuld indsigt og sparring.

Programmet er støttet af Novo Nordisk Foundations Bioinnovation Institute (BII), Texas Medical Center og The Trade Council's Health & Life Science team i Houston. 

Texas Medical Center består af mere end 50 hospitaler og medicinske institutioner med over 120.000 ansatte og har omkring 10 millioner patientbesøg årligt. Acceleratorprogrammet er en fortsættelse af The Trade Council's TMC-Denmark BioBridge, der blev etableret i 2019 og er et spændende skridt for danske virksomheder ind i et af verdens største life science markeder.

Hvis du også vil være en del af acceleratorprogrammet, er du velkommen til at kontakte vores rådgivere Louise Dyhrberg og Claudia Cassar Petersen.

👉Læs mere her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

MAW
Mie Andersen Wickstrøm
+45 33920066 miewic@um.dk

Send til en kollega

0.031