23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få 5 fakta-ark til rensning af ventilationsanlæg

Vi har været med i udarbejdelsen af nogle overskuelige Fakta-ark, der beskriver arbejdsgangen ved de forskellige renseopgaver, hvilket kan være til gavn for alle, der arbejder med rensning af ventilationsanlæg.

Stort set alle bygninger i Danmark har ventilationsanlæg eller aftrækskanaler, og for at sikre effektiv ventilering og aftræk fra bygningen er der regler for rensning og vedligeholdelse af disse. Dette arbejde varetages bl.a. af skorstensfejere og andre firmaer, der beskæftiger sig med området.
 
Bar Service så en fordel i at få udarbejdet nogle overskuelige Fakta-ark, der beskriver arbejdsgangen ved de forskellige renseopgaver, hvilket kan være til gavn for alle, der arbejder med rensning af ventilationsanlæg.
 
Vi takkede ja til opgaven, da vi blev spurgt, om det var noget for os. Derfor har vi udarbejdet 5 Fakta-ark i samarbejde med BFA Service for Skorstensfejerlauget og Blik & Rør.
 
Fakta-arkene beskriver disse 5 renseopgaver:

  1. Forberedelse og planlægning af renseopgaver
  2. Tørrensning - bolig og komfortanlæg
  3. Tørrensning - industri
  4. Vådrensning
  5. Asbest i ventilationsanlæg


Du kan se og downloade fakta-arkene her.


Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til fakta-arkene eller ønsker vores hjælp til noget omkring ventilationsanlæg, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341
P nummer: 1010835425

Kontaktperson

KML
Kristina Munch Larsen
Kommunikations- og marketingmedarbejder
kml@avidenz.dk

Send til en kollega

0.047