23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KAESER Aquamat i.CF: Den første intelligente olie-/vandudskiller

Med den intelligente Aquamat i.CF nydefinerer Kaeser Kompressorer kondensatbehandlingen. Olie-/vandudskilleren kan fås til kapaciteter op til 90 m³/min og er for første gang udstyret med intern Aquamat-styring. Den overtager den aktive processtyring og gør vedligeholdelsesforanstaltninger nemmere at planlægge samt mere enkle og miljøvenlige.

Der opstår altid kondensat ved trykluftproduktion. Før dette kan bortskaffes som spildevand, skal olien i kondensatet udskilles fra dette. Her arbejder den gængse, passive olie-/vandudskiller efter tyngdekraftsprincippet, hvor det dannede kondensat siver gennem et filter, som absorberer olien. Aquamat i.CF nydefinerer kondensatbehandling og sørger intelligent og aktivt for den højeste proces- og funktionssikkerhed.

Pålidelig og ressourcebesparende drift

Aquamat Control er den nye interne styring. Den overvåger kondensatniveauet i olie-/vandudskilleren, og når det maksimale niveau er nået, føres kondensatet med lette trykluftstød gennem filterpatronerne. Fordelen ved dette er, at patronernes adsorptionskapacitet udnyttes betydeligt bedre. Derfor arbejder Aquamat i.CF pålideligt og ressourcebesparende selv ved krævende drift, og hvis der igen opstår en fejl, registreres og meldes den med det samme.

Denne aktive driftsmåde gør det for første gang muligt at foretage en belastningsafhængig beregning af filterpatronernes resterende levetid. Dermed gør den netværkskompatible styring, Aquamat Control, det ikke bare muligt at vedligeholde olie-/vandudskilleren, men gennemgår også målrettet de nødvendige arbejdstrin. Hvis det ikke var nok, så tømmes patronerne før udskiftning ved hjælp af trykbelastning og kan derefter nemt udskiftes med deres nuværende vægt.  

Aquamat i.CF's samlede anlægsopbygning sætter også nye standarder inden for hygiejne. Patronskiftet involverer ingen kontakt med kondensatet og foretages helt smudsfrit – hvilket beskytter miljøet og servicepersonalet.

Pålidelig olie-/vandudskillelse til kapaciteter op til 90 m³/min.

Aquamat i.CF fås i fem nye modelvarianter til kompressorer med en kapacitet på 8 til 90 m³/min. Alle modeller anvender kun én patronstørrelse, hvilket er særlig smart, da det bliver lettere at holde styr på reservedelsbeholdning og forsyning. Det sparer tid og penge i længden. 

De forskellige kapaciteter for de fem modelvarianter realiseres med et parallelkredsløb af flere patroner. Takket være det modulære opbygningskoncept kan den pågældende kapacitet også nemt tilpasses efterfølgende.

Aquamat i.CF er certificeret og godkendt af Institut für Bautechnik Berlin til behandling af kompressorkondensat af mineralsk og syntetisk olie og tilbyder dermed behandling i henhold til det højeste niveau inden for den tekniske udvikling. For driftslederen betyder det både den højest mulige tekniske og juridiske sikkerhed. Læs mere på vores hjemmeside lige her

 

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Kontaktperson

LHP

Send til en kollega

0.064