23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EDI og ERP i sammenspil

Til dette webinar kan du blive klogere på hvordan EDI kan styrke dit ERP-projekt.

Tirsdag den 24. oktober kl. 11:00 – 11:30 afholder vi et spændende webinar, hvor du kan høre mere om, hvordan store transformeringsprojekter, såsom ERP-migreringer, giver anledning til samtidig at kigge ind i at optimere din EDI-løsning.   

Vi ved, at mange virksomheder kører EDI med deres samhandelspartnere, og at det er forretningskritisk, hvis dokumentudvekslingen ikke forløber smidigt. Derfor kan det opleves som for stor en risiko at skulle overveje at skifte EDI-leverandør.  

Hos TrueCommerce har vi udviklet en løsning, der fjerner alle de risici, der er forbundet med migrering af din EDI-løsning. Løsningen er et værktøj, der anvendes op til migreringen for at sikre, at den nye EDI-løsning kører præcis som den skal, ligesom den gamle løsning.  

Vi gennemgår datastrømmene fra begge løsninger og eventuelle fejl, der opstår. Implementeringsteamet hos TrueCommerce anvender disse datastrømme for at sikre en 100 % succesrate, sammenlignet med den tidligere løsning, inden migrationen går i gang.  

Efter udførelsen kan vi levere en sammenligning af de tidligere og nye resultater for at sikre en problemfri overgang, inden den nuværende løsning lukkes ned.  

Dette kan du høre mere om til vores webinar, der finder sted allerede på tirsdag! 

Tilmeld dig her.

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.047