23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WestCoast klar til HI Messen - mød forskellen

Kender du projekter der bliver solgt, men efterfølgende ikke kan opfyldes? Mød sælgerne der også er projektledere, og mærk forskellen.

Besøgende vil blive budt velkommen af vores topmotiverede salgshold, der står klar til at tage dem med på en spændende rejse gennem verdenerne af filtrering, afskærmning, transport og tætninger. Men det stopper ikke der. Hvad gør os virkelig unikke? Vores sælgere fungerer også som projektledere, hvilket betyder, at de kan tage dine idéer og omdanne dem til konkrete løsninger, og fortsætte som kontaktperson til efter leveringen. Det er en mulighed, du ikke vil gå glip af!

Find os på stand J7274 i hal J2, hvor vi er placeret blandt nogle af Danmarks bedste underleverandører til industrien. Her vil du opleve vores dedikation til kvalitet og effektive løsninger på første hånd.

Har du endnu ikke skaffet din billet til begivenheden? Intet problem!

Du kan få din billet her: https://www.hi-industri.dk/koeb-billet.
Brug vores særlige invitationskode (hi23-27993) for at opnå gratis adgang.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på HI Tech & Industry messen og dele vores ekspertise med dig. Gå ikke glip af denne spændende mulighed for at opdage innovation og netværke med branchens førende aktører. Vi ses!

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

Mathias Thomsen
Sælger
+45 76123362 mt@wct.dk

Send til en kollega

0.031