23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du mødt Mathias fra WestCoast?

Har du haft fornøjelsen af at møde Mathias? Hvis ikke, får du chancen nu, hvor han gæster HI Messen i Herning 3-5 oktober. Han er en sikkerheds-ekspert indenfor afskærmning, og deler gerne ud af sin store viden om alle de løsninger han kender. Mathias har en bred indsigt i forskellige produktløsninger, men hans særlige favorit er WebNet som en innovativ afskærmningsløsning.

Men hvorfor er WebNet Mathias' foretrukne afskærmningsløsning?

WebNet imponerer ham med sin enestående fleksibilitet, der skaber en visuel appel uden at distrahere. Det er den ideelle løsning til steder som zoologiske haver, hvor det kombinerer styrke og gennemsigtighed, og det tillader besøgende at se store dyr uden forhindringer. Endnu bedre er, at WebNet kræver minimal vedligeholdelse takket være dets slagabsorberende egenskaber, hvilket gør det ideelt til multibaner og lignende steder.

Vil du møde Mathias og diskutere de mange mulige afskærmningsløsninger eller se WebNet i ”aktion”? Så besøg WestCoasts stand, J7274, på HI Messen!

Mathias er ikke alene; men bliver flankeret af kollegaer med ekspertise indenfor filtrering, tætninger og trådvæv.

Ingen billet endnu?

Ingen bekymring, brug nedenstående link til at få gratis adgang til HI Messen for dig og dine kollegaer:

Køb billet til HI-messen | Følg teknologiens udvikling
Brug invitationskode for gratis adgang: hi23-27993

Vi ser frem til at byde dig velkommen til HI Tech & Industry messen fra den 3. til den 5. oktober på stand J7274 til en kop kaffe og vidensdeling om dine afskærmningsmuligheder.

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

Mathias Thomsen
Sælger
+45 76123362 mt@wct.dk

Send til en kollega

0.031