23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan vi hjælpe med din næste form til en støberimodel..?

Støbejerns bænk med træ lameller.

Her har vi lavet en form til støbning af stel til en bænk. Kernekassen er lavet i træ med en model i skum. Modellen er fræst på vores fræser, herefter pudset og malet. Efter endt arbejde hos os, sendes den til støberiet og produceres færdig.

Hos os arbejder vi i et bredt udvalg af materialer, og vores løsninger udarbejdes igennem traditionelt håndværk og vores CNC-fræsere. Det betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når vi som modelsnedkere skal udføre en opgave for dig og din virksomhed. 

Vores kunder tæller bl.a. støberier, møbelfabrikanter, designere, arkitekter og skulptører, men vi kan levere håndværk til alle typer virksomheder og med mange forskellige formål. 

Hvis du vil høre mere om vores udviklingsarbejde inden for modeller og prototyper, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 41 25 63, eller se mere på vores hjemmeside. Vi er altid klar på at svare på eventuelle spørgsmål du skulle have om vores processer, og give rådgivning til videre udvikling. Vi har hjulpet mange forskellige kunder, med forskellige ting, så vi er næsten sikre på, at vi også kan hjælpe din virksomhed videre.

Vestjysk Modelsnedkeri ApS
Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15233044
P nummer: 1000885365

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047