23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal dit næste projekt laves hos os..?

Fræsning af træemner

I samarbejde med Catrine Brændt har vi fræst hendes eget design af dejsnitter og dejspatel. Egetræs emnerne er fræst på vores 5-akset cnc fræser, herefter er de pudset og olieret. Læs mere om projektet på vores hjemmeside.

Hurtig produktion af emner i små serier
Hos os er vi stolte af det arbejde, som vi udfører med vores CNC-maskiner. CNC-maskinerne er lavet specielt til Vestjysk Modelsnedkeris behov og opgaver, og det muliggør at vi kan lave alsidige og flotte løsninger i træ, plast og aluminium.

Fordi maskinen arbejder hurtigt og kan lave løsninger i høj kvalitet, er det håndværk der udføres altid udarbejdet på den mest omkostningsvenlige og fleksible måde til fordel for vores kunder. Maskinen arbejder efter CAD/CAM-tegninger, hvilket sikrer præcision i udførelsen og det bedst mulige resultat af modellen eller prototypen. 

Dette muliggør et bredt udbud af løsninger, hvor vores CNC-fræsere kan udarbejde alt fra møbler i træ og emner i glasfiber til plastmodeller via plaststøbning og plastbearbejdning. Det giver uendelige muligheder, når det kommer til design og funktionalitet for dig som kunde.

Kontakt os gerne så vi kan hjælpe dig med dit kommende projekt.

Vestjysk Modelsnedkeri ApS
Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15233044
P nummer: 1000885365

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047