23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samspillet mellem EDI og Business Central (BC)

Hør om hvordan du får mere ud af Business Central med EDI.

Hvis du har NAV (Microsoft Dynamics NAV) så ved du måske, at NAV er ved at blive udfaset. Det betyder, at uanset hvilken version du benytter, vil supporten på sigt ophøre. Derfor er det af afgørende, at du tænker på, hvad der skal være din virksomheds næste skridt.

Eftersom Microsoft Dynamics NAV ikke længere modtager automatiske opdateringer, anbefaler vi virksomhederne at begynde at udforske Business Central som den fremtidssikrede løsning allerede nu.

Hvis du står over for en opdatering i den nærmeste fremtid, kan det være yderst fordelagtigt at overveje at implementere EDI  som en del af din ERP-opgradering.

Hvis du står over for en opdatering i den nærmeste fremtid, kan det være en stor fordel at overveje at implementere EDI i forbindelse med din ERP-opgradering. Kombinationen af Business Central og EDI med at optimere dine forretningsprocesser, reducere omkostninger og forbedre produktiviteten, hvilket kan føre til øget konkurrenceevne og succes på markedet.

Uanset om du planlægger at opgradere fra NAV til BC eller allerede anvender BC, kan du med fordel deltage i vores webinar. I samarbejde med Logos Consult afholder vi nemlig et webinar, hvor du kan lære, hvordan du kan optimere Business Central med EDI.

Webinaret bliver afholdt i dag onsdag den 27. september kl. 10.00 – 10.45.

Du kan tilmelde dig her!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.032