23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor forhandler Gibotech CNC-maskiner fra CMS/SCM?

Når du køber en CNC-maskine hos Gibotech, vil der i langt de fleste tilfælde stå CMS eller SCM oppe i hjørnet på den.

Men hvorfor er det, vi har valgt at forhandle CNC-maskiner fra den italienske forhandler – og hvad er forskellen på de to logoer?

Først og fremmest, vi forhandler CNC-maskiner fra CMS, fordi vi gerne vil give vores kunder det bedste. Og vi ved, at maskinerne fra CMS er af høj kvalitet og har den robusthed, der skal til for at klare den daglige produktion.

Se alle CNC-maskinerne hos Gibotech her.

Forskellen på de to logoer skal findes i den type materiale, som maskinen til bearbejde. CNC-maskiner fra CMS er til komposit, plast, sten, glas og metal. Mens CNC-maskinerne fra SCM er til træ. Selvom de to mærker lyder næsten identiske, har de ikke altid haft noget med hinanden at gøre. Indtil CMS i sin tid blev opkøbt af SCM og derfor nu er en del af SCM Group, der altså ejer de to mærker i dag.

Mange af de CNC-maskiner, Gibotech har solgt gennem årene, er stadig i drift den dag i dag og kører lige så godt, som da de blev igangsat første gang.

Det kan vi selvfølgelig takke vores serviceteknikere og deres vedligehold for, men særligt også den kvalitet, som CMS/SCM leverer maskinerne i til at starte med.

Vil du vide mere om, hvad en CNC-maskine kan gøre for din produktion? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062