23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdens bedste CIJ-printer - se den live på hi messen

Oplev verdens bedste CIJ-printer på årets hi tech & industry messe i Herning til oktober. Vi viser vores bedste mærkningsløsninger frem og demonstrerer den nye IQJET® CIJ-printer live på vores stand.

Udløber
5. oktober 2023

Sæt kryds i kalenderen den 3. til 5. oktober 2023 til årets hi tech & industry messe i Herning. Vi viser vores bedste mærkningsløsninger frem og demonstrerer den nye IQJET®  - verdens bedste CIJ-printer -  live på vores stand L9032.

Danmarkspremiere på Hi 
Oplev  IQJET® - verdens bedste CIJ-Printer live. Op til 8 linjer tekst, knivskarpe print hver gang, maksimal oppetid, ingen rengøring, brugervenlig betjening og markedets hurtigste opstartstid.

Dens intelligente funktioner og unikke egenskaber sikrer dig en øget produktivitet og pålidelige printresultater. Som noget helt unikt, kan du spare alle omkostninger til vedligeholdelse, da IQJET® ikke behøver service i op til 5 år.

Fordele ved IQJET®

IQJET® har en enestående ydeevne, effektivitet, pålidelighed og sikrer de lavest mulige energiomkostninger - den bruger kun 36 watt i gennemsnit.

Med hensyn til TCO er det op til 50% lavere forbrug af solvent og betydeligt reducerede fordampninger, hvilket giver store driftsmæssige fordele.

Derudover er IQJET vedligeholdelsesfri i 5 år – hvilket er en helt unik egenskab på markedet for mærkning og kodning. Disse fordele fører til bedre planlægning og mere produktionstid for brugerne.

Gratis demo

Kan du ikke vente til oktober? Så book en demo og produktpræsentation med det samme ved at sende en mail til inkjet@hm-systems.dk eller ring til Dennis Laustsen på +45 8140 0414.

Vi ses på stand L9032 !! 

HM Systems A/S
Melskov Allé 6
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13261296
P nummer: 1000531237

Kontaktperson

DL
Dennis Laustsen
Sales & Product Manager
+45 81400414 dennis.laustsen@hm-systems.dk

Send til en kollega

0.047