23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT KURSUS: Kom i gang med at lave en strategi

Det behøver ikke at være svært at lave en virksomhedsstrategi. Få en grundlæggende introduktion, værktøjer og modeller til at komme godt i gang med strategiarbejdet.

"Jeg ville ønske, at jeg havde vidst dette for 20 år siden, da jeg selv tog fat på strategiarbejdet for min afdeling. For mig virkede langsigtet strategi komplekst og uoverskueligt. Men da vi først kom i gang viste det sig jo, at vi både kunne vækste, skabe større indtjening og få større medarbejder- og kundetilfredshed," siger Peter Larsen, Chef for Virksomhedsudvikling, DI.

Derfor har han været med til at udvikle et nyt kursus sammen med sin kollega Henrik Sørensen, der give en introduktion til, hvordan du udvikler en værdiskabende strategi, der tager udgangspunkt i din egen virksomheds aktuelle situation.

Jeg oplever, at der er rigtig mange virksomheder, der mister modet, når de læser de her lange bøger omkring strategi. Heldigvis behøver det ikke at være så uoverskueligt, hvilket dette kursus vil vise dig,” fortæller – Henrik Sørensen, Chefkonsulent, DI.

Hvorfor skal jeg arbejde med strategier?
Virksomheder, der kontinuerligt arbejder med at formulere strategiplaner og styre deres målsætninger opnår en række fordele:

  •  De udvikler sig bedre og opnår højere lønsomhed
  • De bliver sjældent overraskede over markedsforandringer, der kan true virksomhedens eksistens
  • De opnår stabilitet og et højere medarbejderengagement
  • De bliver bedre til at tiltrække, fastholde og udvikle kunderelationer
  • De har bedre fokus på nøgleforretningen og kritiske områder
  • De opnår typisk bedre synergier ved opkøb eller fusioner

En tydeligt defineret strategi giver desuden et bedre udgangspunkt for dialogen med din bank, dine samarbejdspartnere og dine kunder.

Hvem henvender kurset sig til?
Kurset henvender sig til ejerledere, management teams og ledere med strategisk ansvar i en stor eller mellemstor virksomhed. Vi anbefaler, at du har mindst 5-års erhvervserfaring, men unge ledere, der først skal til at arbejde med strategi, er også velkomne.

Tilmeld dig her: Kom i gang med at lave en strategi - særligt for SMV'er

Modtag nyheder om kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

HS
Henrik Sørensen
heso@di.dk

Send til en kollega

0.031