23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 gode grunde til at investere i en waterjet

Går du stadig og overvejer, om din produktion rent faktisk kan blive optimeret, hvis du investerer i en waterjet? Her er de første fem gode grunde til, at waterjetten skal have plads ude i din produktionshal.

Bearbejder du metal, sten, glas, plast eller et helt andet materiale i din virksomhed? Så vil waterjetten sandsynligvis være et godt match med dens alsidighed i materialer, høje præcision og minimal efterbehandling.

Her er fem gode grunde til, at du skal investere i en waterjet til din produktion:

 1. Præcision
  Vi er nede og snakke tusinddele, når det kommer til waterjettens toleranceniveau, når den skærer i materiale. Det giver en yderst høj grad af præcision og mulighed for at lave komplekse detaljer og former – som er ens hver gang.

 2. Kompatibel med mange materialer
  Waterjetten kan bruges til en lang række forskellige materialer. Den kan skære i vanskeligt materiale som skum – der ellers har tendens til at blive skubbet/flyttet, hvis det bliver skåret eksempelvis med en sav – og varmepåvirkeligt materiale, der ellers er følsomt overfor den varme, andre bearbejdningsmetoder kan generere.

 3. Minimal efterbehandling
  Når waterjetten er færdig, er skærekanten på det bearbejdede materiale ofte så glat, at det kræver ingen eller minimal efterbehandling.

 4. Kan arbejde på alle akser
  En waterjet kan arbejde på både tre og fem akser. Det gør den yderst fleksibel og give mange (nye) muligheder til din produktion.

 5. Et godt arbejdsmiljø
  Waterjetten skærer ved hjælp af vand og et skæremiddel – oftest fint sand. Det gør, at der ikke udledes farlige dampe eller flyver små partikler rundt i luften, der ellers kan udgøre en sundhedsskadelig risiko for dine medarbejdere.

Se alle CNC-maskiner og waterjets hos Gibotech her.

Skal du have en waterjet, eller vil du bare høre lidt nærmere om dine muligheder for automation i virksomheden? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079