23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny distributør af GIS produkter i Danmark

Pr. 1 juli 2023 er JLM teknik blevet den danske distributør af GIS produkter.

JLM Teknik ApS er pr. 1 juli blevet den danske distributør af produkter fra GIS, der producerer elektriske kædetaljer, skinnesystemer og andre løfteløsninger.

GIS produkterne er blevet solgt gennem mange år i Danmark og er nok mest kendt for deres elektriske taljer EM/GCH-modeller og de nuværende GP/GPM-modeller.

GIS er ikke ukendt for JLM Teknik, da vi i mere end 20 år har serviceret og solgt GIS taljer i forbindelse med vores projekter.

Vi ser frem til fortsat at kunne servicere vores eksisterende kunder med både reservedele og nye produkter fra GIS, og samtidig glæder vi os til, at kunne tilbyde nye kunder samme muligheder for køb af reservedele eller nye produkter.

Hos JLM Teknik er vi stolte af at GIS, et schweizisk kvalitetsprodukt, har valgt netop os som deres distributør i Danmark og vi mener, at produkterne komplimenterer vores øvrige produktlinjer indenfor løfte-og håndteringsudstyr rigtig godt.

Udover produktion af kraner og løfteudstyr, har JLM Teknik 8 serviceteknikere der dækker hele Danmark. Vores servicetekniker laver service og det lovpligtige eftersyn på kraner og løfteudstyr. Desuden har vi lager i Hobro og Greve.

Har du brug for reservedele eller nye produkter fra GIS, er du meget velkommen til at kontakte Rene Andersen på tlf.: 4023 0995 eller send en mail til lager@jlmteknik.dk

Har du lyst til at se mere om vores produktprogram, kan du finde det på www.jlmteknik.dk. Her finder du kraner og løfte-håndteringsudstyr til enhver opgave.

Med venlig hilsen

Jan Bryld

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.031