23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opråb til emballage- og fødevareproducenter!

Polymerekspert Kirsten Lykke har i samarbejde med Dansk Materiale Netværk udviklet et spændende kursus omkring valg af fleksible emballager.

Kurset er udviklet med afsæt i, at mange fødevareproducenter i dag står overfor at skulle vælge nye mere bæredygtige fleksible emballager til deres fødevarer. Dette både med henblik på at minimere CO2-aftryk og EPR-afgift.

For at kunne foretage et fornuftigt emballagevalg, er det nødvendigt at forstå samspillet mellem fødevare, emballage og pakkemaskine samt hvilke betingelser, de pakkede fødevarer opbevares under.

Bæredygtige emballagetyper har ofte helt andre egenskaber og opfører sig anderledes end traditionelle emballagetyper.  For at undgå dyrebare fejltagelser og reduceret holdbarhed af specifikke fødevarer er det nødvendigt at få tilført ny viden.

Emballage- og fødevareproducenter er den primære målgruppe for kurset, men andre med en emballageudfordring er naturligvis også velkomne til at deltage i kurset:  ”Vælg din fleksible emballage på et oplyst grundlag” som afholdes den 6. september 2023 i Food Innovation House i Vejle.

Se program og tilmeld her

Vi glæder os til at se jer.

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999

Kontaktperson

TBP
Tanja B. Pedersen
tbp@dmn-net.com

Send til en kollega

0.046