23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør samhandlen med dine japanske kunder og leverandører nem

TrueCommerce er stolt af at kunne annoncere, at vi nu er blevet certificeret som en PEPPOL Certified Service Provider i Japan!

Som PEPPOL Certified Service Provider i Japan kan vi hjælpe dig med at styrke samhandlen med dine samhandelspartnere.

Hvad er PEPPOL?

PEPPOL er en organisation, der har til opgave at etablere en fælles, standardiseret infrastruktur for digital udveksling af forretningsdokumenter i Europa for både offentlige og private virksomheder.

PEPPOL bliver af flere og flere lande valgt som den foretrukne infrastruktur til at sende og modtage elektroniske dokumenter.

PEPPOL blev startet som et europæisk projekt, men nu har lande som Singapore, New Zealand, Australien og Japan også sagt ja til, at de vil bruge PEPPOL infrastrukturen som en del af deres måde at udveksle elektroniske dokumenter. Også i andre lande som Canada og USA arbejdes der på at tilslutte sig denne infrastruktur.

Der er altså stor tilslutning til PEPPOL, og det viser, at som en del af dette netværk bliver det i fremtiden nemmere at udveksle dokumenter elektronisk, ikke bare i Europa men også globalt.

Hvad betyder det at være PEPPOL Certified Service Provider i Japan?

Vores certificering som PEPPOL Certified Service Provider åbner op for spændende forretningsmuligheder for vores kunder. Nu kan vi hjælpe vores kunder med at forenkle og optimere deres handelstransaktioner med japanske partnere.

Vil du vide mere om de muligheder, som PEPPOL-netværket giver? Læs mere om PEPPOL

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.047