23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et meget omfattende sortiment af kapslinger

Fibox' store sortiment af kapslinger giver mange muligheder for installation af udstyr og enheder.

Kapslinger, kabinetter, kasser eller skabe, kært barn mange navne. Én ting er dog sikkert, og det er, at Fibox er pioner inden for fremstillingen af disse. Vores produkter i polykarbonat er potentielle konkurrenter til kabinetter i aluminium, stål eller rustfrit stål samt kabinetter og skabe produceret af andre materialer.

Fibox polykarbonat-kabinetter er IP- og IK-klassificerede (se den enkelte model for specifik vurdering) og er vejrbestandige under alle omstændigheder. Vandtætte, UV-beskyttede og stadig nemme at vedligeholde; vores kapslinger holder dine værdifulde komponenter sikre og er brugbare ved mange forskellige lokationer, typisk hårde- og krævende miljøer. Endvidere er vores produkter vandalsikre og tåler en del slag – uden at indmaden bliver beskadiget.
Fibox-kapslinger og kabinetter er blandt andet ideelle til applikationer inden for industriel kontrol, IoT og bygningsautomatisering, og fik vi nævnt, at vores kasser også er korrosionsfrie og radiofrekvensgennemsigtige?

Polykarbonat, kapslinger og komplet beskyttelse er forankret i vores DNA, og har du brug for bearbejdede kasser, kan du altid kontakte os. Vi leverer alt fra standard-skabe til kundetilpassede løsninger, så du kan være sikker på, at den rigtige løsning altid vil blive fundet med Fibox.

Se hele sortimentet her

Har du brug for et tilbud til dit næste projekt? Ring til os på telefon +45 43718055 eller kontakt os på ordre@fibox.com

Skriv dig op til Fibox’ nyhedsbrev her

Følg Fibox på de sociale medier

FacebookLinkedInYouTube

DOWNLOAD PRODUKTOVERSIGT (se herunder)

 

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MS
Milan Stojkovic
Marketing Manager
+45 40188299 milan.stojkovic@fibox.com

Send til en kollega

0.031