23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slip kreativiteten løs med hypsos

Når du skal skabe komplekse former i træ, har du brug for en maskine, der er skabt til at skabe former med den højest mulige kvalitet. CNC-maskinen hypsos er det ideelle bud på maskinen, der kan klare jobbet.

CNC-maskinen hypsos fra italienske SCM er et universelt 5-akset bearbejdningscenter, som er designet til at skabe komplekse formede elementer i buet eller massivt træ; alt fra lænestole, trapper, møbler og møbeltilbehør.

Hypsos har et stort arbejdsområde med integreret arbejdsbord, og sammen med bearbejdningsenhedens højvertikale slaglængde giver det dig den maksimale arbejdsvolumen og helt nye produktionsmuligheder. Når du har en hypsos i produktionen, er det nemlig muligt at udføre komplekse bearbejdninger på massivt træ, som i sidste ende giver dig tre-dimensionelle elementer i den bedst mulige kvalitet.

Se alle CNC-maskiner hos Gibotech her.

Al bearbejdning foregår inde i den integrerede og lukkede kabine. Det er med til at reducere både støj og støvpartikler, som ellers ville genere i produktionshallen.

Derudover har du også mulighed for adskillige løsninger for automatisk værktøjsskifte. Det er med til at holde cyklustiden nede, samtidig med at kapaciteten på maskinen udnyttes maksimalt.

Er du interesseret i at høre mere om hypsos, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047