23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stempelkompressor i.Comp: Lille og kvik

Høj kvalitet til håndværkere: Den nye i.Comp fra Kaeser Kompressorer leverer utrætteligt, oliefri trykluft - uanset hvor der er brug for det.

Den nye i.Comp er en bærbar stempelkompressor med trinløs regulering af omdrejningstal i den velkendte industrielle kaeser-kvalitet. Den er robust, kompakt, praktisk, servicevenlig, effektiv, 100% made in Germany og så kan den tages med overalt. Dette er blot nogle få af mange fordele, og med denne kompressor vil du altid have en pålidelig partner ved din side. 

Denne håndværker-kompressor kan køre kontinuerligt og takket være sin motor med justerbart omdrejningspunkt, har den en fremragende virkningsgrad. På sådan en maskine er en trykluftbeholder ikke påkrævet, og selv med en kabellængde på 150 m starter den uden problemer med et konstant tryk på op til 11 bar med den højeste driftssikkerhed. Derudover muliggør den pålidelige kaeser-styring trykforvalg og trinløs justering af omdrejningstallet. 

Hvis alt ovenstående ikke skulle være nok, så leverer i.Comp også oliefri og komprimeret trykluft. Det betyder, at der ikke er noget olieforurenet kondensat, som skal bortskaffes bagefter. Dermed skåner den miljøet, og serviceomkostningerne reduceres, da ingen olie skal skiftes eller kontrolleres. Det resulterer i, at kompressorens levetid øges. 

Takket være det ergonomiske design kan i.Comp nemt transporteres uden problemer. Påmonterede dele beskyttes effektivt af den lyddæmpende indkapsling af polyætylen, og dermed kan den benyttes alle steder, hvor der er brug for trykluft - uanset om det er inden for træforarbejdning, på bilværksteder eller i alle andre håndværkerbrancher. 

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031