23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt acceleratorprogram skal hjælpe danske life science startups i USA

Startskuddet til et nyt skræddersyet acceleratorprogram for danske life science startups i USA har netop lydt. Det nye program er en del af et samarbejde mellem verdens største hospitalskompleks Texas Medical Center(TMC) og Novo Nordisk Foundations initiativ - BioInnovation Institute (BII). I løbet af de næste seks måneder får tre danske startups mulighed for at udvikle deres amerikanske markedsstrategi med hjælp fra lokale industrieksperter.

Tre virksomheder har netop været på besøg i Houston. Her blev de præsenteret for muligheder og udfordringer på det amerikanske marked og introduceret til potentielle partnere i branchen af innovationsafdelingen i Texas Medical Center.
 
Acceleratorprogrammet er et resultat af et tæt samarbejde mellem Texas Medical Center og BioInnovation Institute med støtte fra vores TMC-Denmark BioBridge, hvis daglige aktiviteter er faciliteret af The Trade Council’s Health & Life Science-team i Houston. 
 
”Som en del af BioBridge er vi begejstrede for at deltage i kick-off af den nye TMC og BII accelerator. Det er en unik mulighed for nystartede danske virksomheder, som ønsker at opnå viden om og adgang til et af verdens største life science markeder. Vi ser frem til at støtte og følge både virksomhederne og acceleratoren”, siger Senior Commercial Advisor i Health & Life Science, Anne Sofie Brusendorff.
 
Hvis du ønsker at vide mere om TMC-Denmark BioBridge og om muligheder inden for life science-industrien i Texas, er du velkommen til at kontakte vores Health & Life Science-team i Houston, Anne Sofie Brusendorff og Claudia Cassar Petersen.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

AAS
Arienne Alkemade Sehestedt
+45 33920066 arialk@um.dk

Send til en kollega

0.049