23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En tilfreds kunde i Lyon

Nemera, en medicinsk producent fra Lyon i Frankrig, bestilte en Test-Rig og træning.

Nemera producerer medicinsk udstyr, der dækker forskellige anvendelsesområder, med fokus på at gøre patienters liv nemmere og sikrere.

Test-riggen er en væsentlig del af kvalitetskontrollen og kvalitetssikringen, for at dokumentere og validere sprøjtestøbeforme, for at sikre, at alt er som det skal være, og at de medicinske produkter er sikre for brugerne.

Ved at bruge test-riggen til at detektere lækage, blokerede vandveje og forkert flow sikrer du fejlfri sprøjtestøbte dele, hvilket er meget vigtigt, især når det kommer til medicinsk udstyr, der kan påvirke patienternes liv og sikkerhed.

Sidste måned besøgte vi Nemera og gav dem træning i, hvordan man bruger vores test-rig. Dette tog omkring en halv dag, og efter træningssessionen var de selvkørende og klar til at teste deres sprøjtestøbeforme.

Meget kommer til at ske i maj!

Vores administrerende direktør Martin Hansen taler ved seminaret "Digitale teknologier til plastindustrien" den 23. maj 2023 i Kolding Danmark.

På dette seminar vil eksperter fortælle om, hvordan forskellige aktører og teknologi udbydere bruger Industry 4.0-koncepter i plastindustrien.

Martin vil fortælle om vores produkt MouldLive og om hvordan plastproducenter kan digitalisere deres køling med Mouldflos MouldLive og MouldAnalytics, der understøtter energioptimeringer og forbedrede QA og QC processer

Mouldflo er klar til at tage et skridt ind i Industrial IoT med Mouldlive for at understøtte køleprocesser, form vedligeholdelse, QA- og QC-processer for plastproducenter, der kræver høje kvalitetsstandarder.

Læs mere om seminaret her.

Deltager du ikke ved seminaret, kan du møde os her! 

Vi udstiller på Plastteknik Nordic i Malmø den 10 og 11 maj
Kom og besøg os. Vi medbringer vores Test-Rig og MouldLive, og giver gerne en demonstration. 
Lad os få en snak om, hvordan du kan optimere kølingen og have en mere datadreven og smart produktion. 

Du kan få en gratis billet her 

Har du nogle spørgsmål? - Tøv endelig ikke med at række ud til os.

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 40 20 77 22 eller info@mouldflo.com

 

Mouldflo A/S
Dynamovej 11, 2. tv.
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36459344
P nummer: 1019974819

Kontaktperson

FK
Fanny Kronvold
Marketing and Communications Manager
fg@mouldflo.com

Send til en kollega

0.032