23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er en cobot?

I modsætning til de almindelige robotter, der er bag et aflukke, så mennesker ikke kommer i kontakt med dem, er cobots designet til at interagere med mennesker

I modsætning til de almindelige robotter, der er bag et aflukke, så mennesker ikke kommer i kontakt med dem, er cobots designet til at interagere med mennesker.

De er fleksible og kan derfor bruges som en ekstra hånd i produktionen ved de mere rutineprægede opgaver – det er nemt og hurtigt at omstille dem til en ny opgave.

Det betyder, at du kan bruge cobots ved selv mindre produktionslinjer. Samtidig er det nemt at lære at bruge og programmere cobots, fordi de er intuitive at bruge.

For eksempel GiboCobotFlex fra Gibotech, der som basis består af en vogn og en robot. Ved hjælp af vognen flyttes robotten rundt, og værktøjet på robotten udskiftes nemt afhængigt af opgaven. På den måde kan GiboCobotFlex hjælpe med palletering den ene dag og den næste dag pakke emner i kasser.

Læs mere om GiboCobotFlex her.

Læs mere om GiboCobot her.

Vil du opleve en cobot i aktion? Så kig forbi Gibotechs stand ved Robotbrag 2023 i Odense onsdag den 3. maj. Find os på stand 101 i Cirkusteltet.

Vær opdateret på de seneste nyheder inden for automation til industrien. Tilmeld dig Gibotechs nyhedsbrev her.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.115