23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev GiboCobotFlex til ROBOTBRAG 2023

GiboCobotFlex kan bruges som den fleksible medarbejder i en produktion, hvor der er brug for hjælp til forskellige opgaver. Robotten kan den ene dag betjene CNC-maskiner og den næste dag palletere emner.

Skal du til ROBOTBRAG i Odense den 3. maj, kan du på Gibotechs stand opleve GiboCobotFlex live.

Når du køber en automationsløsning til din virksomhed, behøver du ikke nødvendigvis tænke i stationære løsninger, som kun kan bruges til én type af opgave.

GiboCobotFlex kan bruges som den fleksible medarbejder i en produktion, hvor der er brug for hjælp til forskellige opgaver. Løsningen består af en robot og en vogn, som altid er den samme. Vognen gør, at du nemt kan flytte løsningen derhen, hvor der er en opgave.

Når robotten står klar til en opgave, placerer du udstyret så tæt på vognen som muligt. Herefter finder robotten udstyret og dets præcise position ved hjælp af et såkaldt landmark.

Det er udstyret, der gør GiboCobotFlex til en fleksibel løsning. Det kan nemlig nemt og hurtigt udskiftes, så det passer til opgaven. Derfor kan GiboCobotFlex den ene dag betjene en CNC-maskine og den næste dag palletere emner.

Sammen finder vi frem til det udstyr, der passer til dit behov i produktionen, ligesom du selvfølgelig også får oplæring i at bruge robotten.

Læs mere om GiboCobotFlex her.

Vil du se mere til GiboCobotFlex? Så find Gibotech på stand 101 i Cirkusteltet til ROBOTBRAG 2023.

Du kan også se en film, hvor GiboCobotFlex bruges til palletering, her.

Modulbaseret løsninger

GiboCobotFlex er en del af GiboSmartSolutions fra Gibotech, hvor løsningerne er baseret på modultankegangen. Det betyder, at robotterne både kan arbejde selvstændigt og sammen, hvis du har behovet for det. Ligesom de også kan sættes til at betjene eksempelvis en CNC-maskine.

Læs mere om GiboSmartSolutions her.

Vil du være sikker på at få de seneste nyheder indenfor industri, CNC og automation? Så tilmeld dig Gibotechs nyhedsbrev for industri her.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

MB

Send til en kollega

0.047