23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis billet til LIGNA 2023

Er du i gang med at planlægge din tur til den førende messe for træ-industrien, LIGNA 2023? Så kan du sikre dig en gratis billet ved at registrere dig via Gibotechs hjemmeside.

Du kan godt afsætte god tid, når du besøger LIGNA 2023 - den førende messe for træ-industrien. Med over 105.00 kvadratmeter og mere end 1.110 udstillere er LIGNA tilbage i topform, efter messen blev aflyst i 2021.

Og du kan sikre dig en gratis billet til messen ved at registrere dig her.

Gibotech er selvfølgelig til stede på messen, hvor du kan møde Henrik Thomsen – Product Manager, CNC. Vil du være sikker på at få et møde med Henrik i kalenderen, så kontakt ham på telefon 2066 3518 eller mail hgt@gibotech.dk.

Digitalisering og automatisering på programmet
Særligt emnet ”digitalisering” vil være centralt på årets messe. Digitalisering er en forudsætning for at have en produktion, der effektivt udnytter ressourcerne, samtidig med den er fleksibel. Derfor vil du møde udstillere, som viser, hvordan du kan kombinere maskiner, værktøjer, komponenter og materialer.

Vælger du at investere i en CNC-maskine til bearbejdning af træ, er du allerede et godt stykke på vejen. Med en CNC-maskine automatiserer du bearbejdningen, så den kan udføres med endnu større præcision, hurtighed og effektivitet. Når maskinen først er programmeret, tager den over på bearbejdningen, og risikoen for menneskelige fejl reduceres derfor betragteligt. Og fordi arbejdet foregår i et lukket maskinhus og/eller bag en sikkerhedszone, øger du også arbejdssikkerheden for dine medarbejdere.

Hvis du køber din CNC-maskine til bearbejdning af træ hos Gibotech, kan vi også hjælpe med at automatisere arbejdsflowet omkring maskinen. Eksempelvis en robot til opsætning og nedtagning af materiale, eller en eller flere robotter der tager sig af palleteringen af emnerne efter bearbejdning. Det vil skabe et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere, hvor de skånes for tunge og belastende løft og vrid i kroppen.

Tag fat i os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Du kan læse mere om LIGNA 2023 her.

Vil du være sikker på at få senest nyt om CNC-maskiner, robotter og automatisering? Så tilmeld dig Gibotechs nyhedsbrev.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062