23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En pakning af en helt særlig kaliber

Tætningsløsninger findes i mange variationer, og forleden havde vi fornøjelsen af, at producere disse fine støbte pakninger, der med sine egenskaber er lidt specielle og unikke af sin slags.

Pakningerne er til en maskine, der bl.a. anvendes til at foretage analyser af DNA, mikrobielle celler eller andet biologisk materiale i den farmaceutiske industri. Og det sætter automatisk ekstra høje krav til pakningernes standard og kvalitet.

Vi har produceret pakningerne i vores sprøjtestøbningsafdeling, og det er der en god grund til. Sprøjtestøbning er nemlig en metode der giver mulighed for at producere støbte løsninger af denne kaliber, hvor kravene til ensartethed, detaljeringsgrad, finish, kompleksitet og kvalitet er ekstra høje.

Se flere billeder af pakningerne her

En af fordelene ved sprøjtestøbning er nemlig, at selve støbningen sker i et lukket system, hvor rågummiet ikke når at få kontakt til miljøet udenfor støbeformen. Det betyder, at risikoen for forurening af den færdige løsning er minimal, og du får dermed et 100% ensartet produkt i højeste kvalitet.


Følg med på vores LinkedIn, og få et spændende indblik i de løsninger vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os - vi lægger nemlig et nyt projekt op hver eneste uge. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.031