23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du vide mere om kemisk genanvendelse?

Så deltag i DMNs miniseminar: Status på kemisk genanvendelse af vanskelige plastfraktioner.

Den 22. maj 2023 afholder Dansk Materiale Netværk i samarbejde med Ocean Plastic Forum et miniseminar, hvor fokus er en statusopdatering om kemisk genanvendelse af vanskelige plast­frak­tioner.

I sommeren 2020 afholdt Plastindustrien i samarbejde med CLEAN en konference om kemisk genanvendelse af plast. På konferencen var mange spændende indlæg fra en bred vifte af virk­som­heder, forskere, beslutningstagere og rådgivere, hvor fokus var på både potentialer, udfor­drin­ger og barrierer for, at disse metoder er en vej til en cirkulær fremtid.

Tre år senere har kemisk genanvendelse endnu ikke nået sit fulde potentiale, men meget er sket, og derfor afholdes nu dette miniseminar, hvor status og de seneste nye resultater præsenteres. Hvor langt er vi nået? Hvilke udfordringer identificeres på nuværende tidspunkt, fx miljø- og ressourcemæssige og kommercielle aspekter, og hvordan kommer vi videre? Er disse metoder den fremtidige løsning på genanvendelse af vores vanskelige plastfraktioner?

Indlægsholdere på dagen vil være forskere fra flere institutioner samt involverede virksomheder fra industrien, som vil præsentere deres seneste resultater.

For interesserede vil der efter seminaret være mulighed for at se Plast Center Danmarks pilot pyrolyseanlæg.

Læs mere og tilmeld her

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999

Kontaktperson

TBP
Tanja B. Pedersen
tbp@dmn-net.com

Send til en kollega

0.032