23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalisering og energieffektiv plastproduktion

Store dele af plastindustrien (endnu) ikke træffer datadrevne beslutninger, hvilket ellers kan bidrage til energioptimering i produktionen af plast.

Mouldflos produkter hjælper plastproducenter til at træffe datadrevne beslutninger, hvilket medvirker til en mere energieffektiv produktion.

Mouldflo uddanner plastbranchen
Mange plastproducenter ved ikke hvad der foregår inde i køle kanalerne, hvilket kan medfører til deformiteter, et stort spild af materiale samt et højt energiforbrug. Mouldflos produkter giver plaststøberne data, indsigt og viden omkring hvordan de kan optimere deres produktion og minimere spild.

Kølingen af sprøjtestøbte emner er afgørende og står for 65.4% af cyklustiden på en sprøjtestøbemaskine. Optimeres denne kan man få en mere effektiv produktion. Får plastmagere mere viden og data om køling processen kan plastmager justere vandflow og tryk, til det optimale og derved spare energi i produktionen. Når sprøjtestøbemaskinen køler plastemnerne optimalt, vil plastproducenten ikke opleve deformiiteter i deres sprøjtestøbsemner og dermed ikke materialespild. Desuden vil vandforbruget sandsynligvis blive mindre, hvilket i sidste ende giver en mere bæredygtig produktion. 

Mouldflo udvikler plastproduktion i Danmark og resten af verdenen
Mouldflos produkter gør plastproducenterne i stand til at træffe datadrevne beslutninger, for at optimere energiforbruget og -effektiviteten, samt forbedre kvalitetskontrollen og understøttet QA og QC processerne. Mouldflo digitaliserer og fremtidssikrer plastindustrien.

Mouldflo blev etableret i 2014 og har over 1000 installationer verdenen over. Mouldflo har en dyb indsigt i industrien og arbejder på at imødekomme plastindustriens behov, således at plastproduktionen fremtidssikres. Mouldflo gør dette gennem deres produkter som bevirker til mere bæredygtige, energieffektive og digitale produktioner. Mouldflo har et helt team af ingeniører bag sig, som hjælper med at udvikle nye produkter og teknologier, for at bringe plast produktionen med ind i fremtiden. 

Mouldflo blev etableret og eksisterer med det ene formål at digitalisere plastindustrien således at plastindustrien bliver mere energieffektiv. Historisk set er Mouldflo forgangsvirksomhed for digitaliseringen og startede ud som en lille dansk produktionsvirksomhed. I dag er Mouldflo stadig en dansk produktionsvirksomhed, men har kunder verdenen over, som alle ønsker en fremtid for plast produktionen samt leve op til FN's verdens mål.

 

Mouldflo A/S
Dynamovej 11, 2. tv.
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36459344
P nummer: 1019974819

Kontaktperson

FK
Fanny Kronvold
Marketing and Communications Manager
fg@mouldflo.com

Send til en kollega

0.036