23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GRATIS: Gør den daglige produktionsledelse til en drøm

Den 27. april kl. 13.00 - 14.00 skarpt på, hvordan du får frigjort tid og gør den daglige produktionsledelsesopgave til en drøm.

Produktionsledelsens opgave er for mange driftsledere åbenlys, når vi taler med dem. Det handler om at få den bedst mulige anvendelse af virksomhedens ressourcer – medarbejdere, maskiner og materialer.

Men,  når vi stiller skarpt på opgaven og ser på, i hvilken grad det lykkes, er der rigtig stor forskel på virksomheder. Nogle steder fungerer det rigtig godt, og andre steder er der et stort potentiale for at gøre det bedre.

Derfor stiller vi  gang skarpt på, hvordan du får frigjort tid og gør den daglige produktionsledelsesopgave til en drøm.  Du får også indsigt i vores drejebog for ledelsens daglige arbejde. Den består af fire trin, der er lette at forstå.

Det svære består i at implementere og holde fast i en travl hverdag. De ledere, der er i stand til det, vil til gengæld opleve mere tid og frihed i hverdagen til at fokusere på udviklingsaktiviteter.

Mød SBS Friction A/S

SBS Friction A/S i Svendborg udvikler og fremstiller bremseklodser til motorcykler og har igennem de sidste mange år udviklet deres driftsmodel til noget nær perfektion. Dette har blandt andet medvirket til, at de i dag er en af de mest innovative virksomheder indenfor deres felt.

Hør, hvordan produktionsledelsens arbejde hos SBS Friction A/S foregår på en almindelig hverdag, hvordan medarbejderne indgår, hvordan udfordringer håndteres, og hvad det har skabt af gevinster.

Læs mere og tilmeld dig her: Maskrinummet: Produktionsledelsens arbejde

Om Maskinrummet

Maskrinummet er en række af webinarer, hvor vi går tæt på nogle af hverdagens problemer i danske produktionsvirksomheder. Få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

Se alle arrangementerne her

Praktisk

Pris: Gratis
Hvornår: Den  27 april kl. 13.00 - 14.00
Tilmeding: Her

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.031