23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GRATIS: Sådan optimerer du dit lager

Den 21. februar kl. 13.00 - 14.00 kan du blive klogere på, hvordan du kommer i gang med at optimere dit lager og få et indblik i, hvordan Øland A/S er lykkedes med at optimere deres lager.

Mange produktions- og handelsvirksomheder har flere forskellige typer af lagre.

  • Råvarer (RVL)
  • Mellemvarer (MVL)
  • Varer i arbejde (VIA)
  • Færdigvarer (FVL)
  • Transitlagre undervejs fra leverandører og på vej til kunder.

Nogle er de meget bevidste om, andre knap så meget. I mange virksomheder er lagrene manuelle, men de kan også være semi- eller fuldautomatiske.

På dette webinar den 21. februar hører du om tendenserne inden for lagerområdet - hvad er vigtigt at forstå? Og hvordan kommer du selv i gang med at optimere dit lager.

Vi får også besøg af Øland A/S.

Tilmeld dig webinaret her: Maskinrummet - lagerindretning og lageroptimering

Hvordan har Ølands A/S optimeret deres lager?

Øland A/S producerer og sælger totale ventilationsløsninger. Deres to hovedlokationer ligger i Brøndby og Kliplev. Derudover har de en række mindre butikker, der betjener lokale montører. I Brøndby ligger hovedlageret og produktionen af runde spirorør, og det har gennemgået en gennemgribende forandring i forhold til indretning, ledelse og fokus på produktivitet og effektivitet på et stort lager.

På webinaret får du insigt i, hvordan Øland A/S arbejder målrettet med at producerer mere inden for deres nuværende rammer. Vi hører om udfordringerne, som de har haft, og deres tanker for næste etape i udviklingen af lageret.

Om Maskinrummet

Maskinrummet er en række af webinarer, hvor Dansk Industri går tæt på nogle af hverdagens problemer i danske produktionsvirksomheder. Få et indblik i, hvordan de løser udfordringer og højner produktiviteten.

Læs mere om Maskinrummet her

Praktisk

Pris: Gratis
Hvornår: Den 21. februar kl. 13.00 - 14.00
Tilmelding: Her

 

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.063