23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kursus: Kend dit aluminium

Få opdateret din viden om aluminium, så du kan træffe bedre valg for dine produkter (og tag første skridt til mere bæredygtige aluminiumløsninger)

Dette kursus, som afholdes den 1. marts 2023, tager udgangspunkt i at give deltagere en baggrundsviden omkring aluminium – materialet, egenskaber og produktionsprocesser, korrosion og overfladebehandlinger.

Kurset er en revideret og opdateret udgave af AluNet’s velkendte årlige Alu-kursus ”Få opdateret din viden om Aluminium”.

Derfor får du – som noget nyt – også viden om, hvad du skal være opmærksom på, når du begynder at arbejde med genanvendt aluminium, og hvordan du sørger for, at dit produkt bliver nemt at genanvende.

Hvilke ”grønne” aluminiumlegeringer, der er tilgængelige på market, hvordan aluminium kan produceres så grønt som muligt, og hvorfor det er så vigtigt at kende til korrosionen af aluminium for kunne optimere produktet, er nogle af emnerne.

Der vil også være et selvstændigt indlæg omkring genanvendelse, og hvordan design kan hjælpe til at aluminium kan blive skrottet bedst muligt.

Dagen er tilrettelagt i seminarform med vægt på at kursusdeltagere har rig mulighed for at stille spørgsmål og netværke.

Der tilbydes en rundvisning hos HJHansen sidst på dagen.

Se mere og tilmeld her

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999

Kontaktperson

TBP
Tanja B. Pedersen
tbp@dmn-net.com

Send til en kollega

0.031