23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MBE undgår at sætte produktionen på pause hver 8. måned

Det er ikke for sjov, når vi siger vores varmvulkaniseret gummiløsninger er slidstærke.

Vi var forleden taget til Herning for at besøge Midtjydsk Betonvare- & Elementfabrik og tjekke, hvordan vores gummiløsning, som vi leverede i foråret sidste år, klarede sig.

Hensigten med gummiløsningen er, at den skal forlænge levetiden for nogle slidplader, der sidder flere steder i virksomhedens produktionsanlæg. Slidpladerne beskytter dele af anlægget mod slid, som dannes af de store mængder sten og sand der anvendes til produktion. Sliddet er så stort, at de er vant til at udskifte pladerne hver 8. måned pga. nedslidning. Og selvom virksomheden før afprøvet slidplader med pålagt gummi som ekstra slidlag, holdt de ikke meget længere, da gummiet hurtigt revnede eller mistede vedhæftningen.

Vi var selvfølgelig spændte på resultatet, men havde egentlig en god mavefornemmelse. Vi har nemlig rigtig god erfaring med beskyttelse af lignende komponenter med vores egenudviklet varmvulkaniseret RG60-slidgummi.
Og vores gode mavefornemmelse var også med rette. Vores gummiløsning var nemlig stadig intakt og havde ikke det mindste tegn på slid, trods det på daværende tidspunkt havde siddet i 9 måneder.

Se billeder af slidpladerne her 

Vi har spurgt Christian Nielsen, som er Betonansvarlig i virksomheden, hvilken betydning den forbedret levetid har for Midtjydsk Betonvare- & Elementfabrik.

”Med den imponerende holdbarhed forventer vi at vores plader nu sagtens kan opnå en levetid på ca. 3 år, svarende til ca. 90.000 tons råmateriale. Takket være den holdbarhed slipper vi for at sætte produktionen på pause hver 8. måned, fordi slidpladerne skal skiftes. Derudover sparer vi omkostninger til nye plader, samt løn til montering, der i løbet af en 3-årig periode ville løbe op i 48 mandetimer.”

Vi takker for de pæne ord og er kun glade for, at vores unikke gummikvalitet og varmvulkanisering igen har gjort en mærkbar forskel.

Har du lyst, kan du læse hele Christians udtalelse her.

Følg med på vores Linkedin, hvor vi hver uge vil viser spændende projekter fra vores produktion. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.062