23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du opgradere til Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics NAV er ved at blive udfaset, og uanset hvilken version du er på, vil supporten på sigt stoppe. Derfor er det vigtigt, at du overvejer din virksomheds næste skridt.

Med tanke på, at Microsoft Dynamics NAV er ved at blive udfaset og ikke opdateres automatisk, er det vores klare anbefaling, at virksomheder begynder at kigge på Business Central, som er den fremtidige løsning.

Hos TrueCommerce har vi mange kunder, der enten har opgraderet eller er i fuld gang med at opgradere deres ERP-system. I den forbindelse oplever vi, at der er et stort behov for samtidig at få optimeret forretningsprocesserne, herunder EDI. Står du overfor en opgradering i nærmeste fremtid, vil der være store fordele i, at du kigger på EDI i forbindelse med jeres ERP-opgradering.

Vi har samlet en masse materiale til dig, der gerne vil blive klogere på opgradering til Dynamics 365 Business Central, elektronisk dokumentudveksling (EDI), og hvordan disse kan spille sammen med dine andre forretningsmodeller som 3PL og dropshipping.

Læs mere på vores hjemmeside og få adgang til alt vores materiale om emnet!

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Kontaktperson

AGW
Anita Godsk Waaben
Marketing Manager
+45 51205524 Anita.Waaben@truecommerce.com

Send til en kollega

0.031