23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et tilbageblik på det forgangne ​​år

Der er sket mange ting i Mouldflo det sidste år. Vi udstillede på K22, vi udvidede også vores team og vi landede vores hidtil største ordre

Der er sket mange ting i Mouldflo det sidste år.

Vi udstillede på K22 som var en stor succes. Det var rart endelig at møde jer alle personligt, vise jer vores produkter og tale om, hvordan man kan optimerer plastproduktion og -fremstilling ved at overvåge flow, temperatur og tryk og derved tage datadrevne beslutninger.


2023 har været et godt år for Mouldflo, vi fik en ny indsigt i branchen, gennem vores dialog med mange  forskellige aktører på messen K-22. Nu ved vi mere om, hvad branchen har brug for, og hvordan vi kan hjælpe dig.


I år udvidede vi også vores team med Anders vores produktionschef og Lars vores produktionsingeniør. Det betyder at vi nu kan tilbyde og give dig mere samt bedre træning i vores produkter,  og ikke kun online, men som en service, hvor vi kommer til din fabrik for at installere og servicere Mouldflo produkterne.

2022 var også året, hvor vi landede vores hidtil største ordre. Så alt i alt har det været et godt år for os i Mouldflo

Næste år vil også byde på en masse spændende ting for os (og for dig). Vi har travlt med at videreudvikle vores løsninger – i tæt samarbejde med forskellige plastproducenter.

Vi glæder os til at vise dig alle vores spændende nyheder, men for nu vil vi ønske dig og din familie en god jul samt et godt nytår. 

Mouldflo A/S
Dynamovej 11, 2. tv.
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36459344
P nummer: 1019974819

Kontaktperson

FK
Fanny Kronvold
Marketing and Communications Manager
fg@mouldflo.com

Send til en kollega

0.094