23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Regional Æres Guldmedalje til Ayhan og Dr. Karl Busch

Tre generationer af Busch var til stede for at overvære hæderen af Ayhan og Dr. Karl Busch

Parret blev belønnet for deres fælles livsværk, deres sociale og kulturelle engagement og deres engagement i lokalsamfundet med Æres Guldmedalje, som er den højeste pris for regionen Lörrach.

"Du revolutionerede vakuumindustrien. Det var heldigt for distriktet, at du blev i regionen." Med disse ord understregede distriktsadministrator Marion Dammann betydningen af Ayhan og dr. Karl Buschs livsværk for regionen Lörrach. I sin hyldesttale understregede hun, hvor godt Dr. Karl Busch’ tekniske færdigheder, og Ayhan Busch’ iværksættertalent har arbejdet sammen, hvilket gjorde det muligt at etablere Busch Vacuum Solutions.

Hun talte også om deres realistiske indstilling og deres jordnærhed. "I har fødderne solidt på jorden og tager ansvar for mennesker. I tilbyder muligheder samt gode, sikre job. I beskriver jeres virksomhed som en familie. Alle medarbejdere bør være i stand til at realisere deres potentialer. Familie, børn og børnebørn står øverst på jeres prioritetsliste. Det er det, der gør jer så nærværende og eksemplarisk som en familie."

Distriktsadministratoren understregede Ayhan og Dr. Karl Buschs store velgørenhedsengagement og nævnte eksempler fra en lang række områder, såsom skolestøtte og universitetsstøtte i området samt donationer til Røde Kors i Tyskland og Læger uden Grænser: "I spreder jeres idéer og jeres velgørenhed. Med jeres værdier og eksemplariske adfærd er I troværdige rollemodeler for yngre og ældre mennesker, for andre iværksættere og for samfundet."

I deres fælles tale takkede Ayhan og Dr. Karl Busch distriktsadministratoren for prisen og talen og fortalte, hvordan de startede som iværksættere. Dr. Busch gav en kort beskrivelse af begyndelsen på Busch Vacuum Solutions og understregede: "Vi grundlagde vores virksomhed i denne region i 1963 og er meget taknemmelige for den udvikling, den har taget. Vi nyder stadig at være her."

Ayhan Busch forklarede, hvor vigtig den gode relation til deres ansatte er for dem begge: "De mennesker, der opbyggede vores virksomhed sammen med os, er vores nære venner." Hun var især stolt af sine børn, svigerbørn og børnebørn. Alle hendes børnebørn er interesserede i Busch og vil gerne arbejde for virksomheden i fremtiden.

Parrets datter og medejer af Busch Vacuum Solutions, Ayla Busch, sagde: "Som familie er vi meget forbundet med regionen. Vi elsker at bo her. At bo her har bidraget meget til vores virksomhedskultur. Vi er jordnære, fordi denne region har mennesker, der er jordnære." Hun fremhævede: "Vores forældre grundlagde virksomheden som ligeværdige partnere. Det er unikt. Og det faktum, at to generationer har arbejdet sammen, fredeligt og med succes hos Busch i mere end 20 år, er også takket være vores forældre."

Maulburg, som er hjemsted for Busch Vacuum Solutions’ hovedkvarter, er en del af Lörrach-distriktet. Certifikatet og Æres Guldmedaljen fra distriktet blev overrakt til Busch under et kommunalmøde. Æres Guldmedaljen er siden 1990 blevet uddelt til personer, der har ydet enestående service til distriktet Lörrach og dets indbyggere.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047