23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gibotech udnævnt til Succesvirksomhed 2020

Med erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de over 1.000 virksomheder, der kontinuerligt lykkedes med at skabe vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække.

Succesvirksomhed 2020
 

- Med største fornøjelse tildeles I hermed erhvervsprisen ‘Succesvirksomhed 2020’. Prisen og statuetten er et synligt bevis på, at I besidder det DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst, velstand og dermed succes i dansk erhvervsliv, lød det fra Spar Nord og BDO, da prisen blev offentliggjort. 

Prisen hylder succesvirksomhederne for imponerende finansielle resultater og succesvirksomhederne har demonstreret størst evne til at levere solide resultater og høj vækst år efter år. De er foregangsvirksomheder, der skaber udvikling lokalt og i dansk erhvervsliv.

- Vi er naturligvs meget stolte og glade for prisen, ikke mindst fordi den bliver givet for gode resultater over en årrække, lyder det fra Gibotech CEO Henrik Anker, der straks sender prisen videre til medarbejderne;

- Vi bliver jo kun en succesvirksomhed, fordi vi har dygtige medarbejdere. Uden dem kunne vi ikke blive ved med at lave flotte resultater, så denne pris er i høj grad deres. 

Læs mere om prisen 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

MB

Send til en kollega

0.063