23948sdkhjf
Del siden
Annonce

High-end maskinafskærmning i rustfri stål

Bastholm Maskinafskærmning lever op til sikkerheds- og hygiejnekravene i blandt andet medicinal- og fødevareindustrien.

  • Maskinafskærmningssystem i high-end klassen til kunden, som vil have højere funktionalitet
  • Alle øvre kanter er runde eller tiltede så skidt ikke samler sig
  • Samlinger er TIG-svejste og afrundede for optimal hygiejne. Netop for at undgå ”døde punkter”, der samler skidt, samt skarpe kanter
  • Unikt stolpedesign. Stolper samler ikke skidt og er nemme at rengøre. Optimal hygiejne
  • Unikt stolpedesign, der giver øget fleksibilitet. Nu eller ved fremtidig ombygning. Hjørner i vinkel på 45, 90 eller 135 grader
  • Unik foldedør, der giver gode adgangsmuligheder, selv ved trange steder
  • Alle dørene kan åbnes 180 grader, så der er god plads til at komme rundt
  • Luftspalte i bunden på kun 100 mm som standard. Ved skæve gulve minimeres problem med voksende luftspalte henover gulvet

Nem at rengøre

WestCoast High-end rustfrie maskinafskærmning type Bastholm, er en topkvalitetseksklusiv afskærmning i rustfri stål der lever op til hygiejne- og sikkerhedskravene indenfor blandt andet medicinal- og fødevareindustrien.

Alle øvre kanter er runde eller tiltede, og alle svejsninger er TIG-svejste. Dette er for at undgå døde punkter, hvor der kan samle sig skidt, og sikre at en optimal rengøring er mulig.

Stolperne er 5-kantede åbne profiler, hvilket er med til at give en ekstra god fleksibilitet. Disse særlige stolper gør det nemmere at tilpasse afskærmningen til netop jeres lokale produktionsforhold, da den samme type stolpe bruges til både hjørne, side og ende.

I det hele taget er maskinafskærmningen Bastholm nem at tilpasse, da vi kan tilpasse højde og længde på sideelementerne, og desuden lave udsparinger til diverse skærme, it-udstyr eller systemer efter jeres ønsker.

Specialudviklet døre

Bastholm Maskinafskærmning indeholder ligeledes specialudviklede døre, der alle kan åbnes 180 grader. Derudover har vi en unik foldedør, der kan foldes på midten. Dette samtidigt med, at den kan åbnes 180 grader, gør den yderst anvendelig til steder, der er meget trange. De 180 grader betyder, at når I skal tilgå produktionsudstyret, er der gode adgangsforhold, mens at døren ikke fylder ud i rummet. Dette medvirker til, at sikkerheden er i top, hvis der er trafik forbi døren, da ingen personer skal sno sig uden om døren.

Alle dørtyper er udstyret med vores specialudviklet dørhåndtag, som er udformet med god ergonomi for øje. Håndtagene er ekstra bredde, hvilket er med til at minimere klemningsrisikoen, når døren lukkes.

Bastholm Rustfrie Maskinafskærmning er særligt udviklet til områder med høje krav til hygiejne og med stor fokus på fleksibilitet, så det er nemt at tilpasse. Systemet er nemt at bygge om og bygge til, hvis der skulle forekomme ændringer i forhold til det område, der skal skærmes af.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside eller kontakte en af vores konsulter for en uforpligtende snak om jeres afskærmning. 

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

Mathias Thomsen
Sælger
+45 76123362 mt@wct.dk

Send til en kollega

0.109