23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeret UR+-udvikler på hi-messen stand M9540

SMC, førende global producent af pneumatik- og industrielle automatiseringskomponenter, har annonceret sit partnerskab med Universal Robots ved at blive certificeret UR+-udvikler i kategorien End-Effectors.

SMC’s magnetiske griber, MHM, er blevet UR+-certificeret og samlet i et nemt plug-and-play-kit – en unik, integreret løsning til at plukke, håndtere og placere ferromagnetiske emner. Den specielle magnetiske griber er særligt velegnet til emner med ujævne overflader, emner, der er porøse eller som er modtagelige for skader. Griberen bliver særligt uundværlig, når traditionelle vakuumsystemer eller mekaniske gribere ikke kan anvendes.

Det komplette plug-and-play-kit kan ses på SMC's stand M9540 på årets hi-messe, hi Tech and Industry Scandinavia, fra 1. til 3. oktober.

”Hos SMC er vi meget begejstrede over at kunne annoncere vores UR+-certificering af den magnetiske griber, MHM, på hi-messen.

Da SMC er en førende global producent inden for fremstilling af pneumatik- og automationsløsninger, tog vi kontakt til Universal Robots med ønsket om at blive UR+-udvikler. Samarbejdet med den førende globale producent af collaborative robotter føltes som et naturligt match.

Universal Robots’ +-platform er en fantastisk mulighed for SMC til at levere en plug-and-play-løsning, der hjælper kunder med forskellige behov med at komme i gang med automatisering.

Dette er udgangspunktet for vores forhold til Universal Robots og deres UR+-program. Vi glæder os til fremtiden og mulighederne for at udvide vores tilbud til kunderne med UR+-programmet fra vores enorme sortiment af 12.000 standardprodukter,” siger Henrik Bonde Jespersen, salgs- og marketingchef hos SMC.

Henrik Bonde Jespersen slutter: ”Hvis du gerne vil opleve den magnetiske griber, kan du selvfølgelig vælge at booke et møde på standen med din lokale konsulent. Du kan også bare kigge forbi og hilse på de kendte ansigter fra SMC på stand M9540. Om du laver en aftale, eller blot kigger forbi, er en ting helt sikker: Vi glæder os til at se dig.”

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032