Temadag: Aluminium og Stål i fødevareindustrien
Mere maskiner end mad! Hvor tit ende det med at dine produktionsstop skyldes maskinerne og ikke fødevaren du producerer?
Dagen lægger op til at deltagerne får en ny vinkel på valget mellem aluminium og stål i fødevareindustrien. Kampen er ikke hvilket materiale, der vinder, men hvordan vi skaber de bedste og mest optimale løsninger. Det er ofte maskinerne, som giver produktionsstop og ikke selve fødevareproduktet. Det er derfor vigtigt at kende lidt mere til materialerne, og hvilke krav der skal stilles til producenterne af fødevaremaskinerne.
Dagen byder på oplæg omkring:
- Aluminium og ståls fordele og ulemper i fødevareindustrien
- Hvilken kemi skal bruges og hvilke krav kan der stilles til materialernes overflader for rengøringsvenlighed
- Case omkring brugen af alu/stål i fødevareindustrien
Målgruppen er folk fra fødevareindustri (og beslægtede industri), både fødevareproducenterne og leverandører til fødevareindustrien - alt fra ingeniører, konstruktører, teknikere, designere, tekniske og rådgivende sælgere samt nøgle- og stabsmedarbejdere med teknisk indsigt.
Temadagen afholdes torsdag, den 28. september 2017.
Læs mere om arrangementet her
Tilmelding til arrangementet kan ske her