23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sugefødder for løft af sandwich paneler.

Løft af Sandwich paneler med PowrGrip vakuumløfter.

Gennem længere tid, har vi hos JLM teknik, oplevet en stigende interesse for vakuumløftere, for løft af sandwich paneler. Det er en meget kendt sag i byggebranchen, at dette har været et problem, med fastholdelse af sandwich paneler, med almindelige sugekopper.
Men Powrgrip har nu udviklet et speciel applikations sæt, til den vel nok mest kendte vakuumløfter fra Powrgrip MRT411. Dette applikations sæt består 2 stk. arme med hver 2 stk. speciel udviklede aflange sugekopper 17cm * 65cm med celle gummi ring og EPDM gummi indvendig. Vakuumløfteren med disse sugekopper kan anvendes til sandwich paneler med dybde op til 10mm.
"Vi har virkelig fået meget positiv respons fra vores kunder, på denne nyhed. Faktisk har interessen været så stor, at dem vi har haft på vej hjem fra USA, er blevet solgt inden de nåede Hobro".

Hvis man i forvejen har en MRT 411 PowrGrip vakuumløfter og man anskaffer sig dette applikationssæt, har man faktisk en vakuumløfter, der både kan anvendes til løft af glas og sandwich paneler. Man kan utrolig hurtig udskifte sugekopperne alt efter den opgave man har.
Vakuumløfter MRT411 fra PowrGrip har naturligvis 2-kreds vakuumsystem.
Har man behov for en vakuumløfter, der udelukkende skal anvendes til løft af sandwich paneler, har PowrGrip udviklet Masterserie med vakuumpumpe med meget højt flow og udblæsning for hurtig afstilling.

JLM teknik udstiller på HI messen Stand H6000 i Herning fra 3. september til 6. september, 2013 hvor vi naturligvis har en MRT411 med panel sugekopper på standen.

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.063