23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny afstandsmåler med meget små indbygningmål, høj nøjagtighed og masser af features

SICK præsenterer den nye afstandsmåler med små indbygningsmål, lange tasteafstande og attraktiv pris.

>> Sensoren anvender en justerbar scanningstid der gør det muligt at måle på Sensoren anvender en justerbar scantid, der gør det muligt at måle på emner op til 12 meters afstand. Afhængig af kravet til responstid kan emner detekteres med en gentagelsesnøjagtighed fra 0,5 mm til 5 mm.

HDDM™
Afstandsmåleren baserer sig på HDDM, High-Definition Distance Measurement, som tilbyder længere tasteafstande, større præcision, markedets største temperaturområde og undertrykkelse af fremmedlys. Ved at benytte avancerede algoritmer kan der opnås væsentlige forbedringer af målinger så selv dybsorte emner kan registreres nøjagtigt på flere meters afstand. Måleprincippet, time-of-flight giver en farveuafhængig måling med en 100% afblænding af baggrund, herunder de populære sikkerhedsveste. Der er mulighed for at flere sensorer kan måle i samme punkt, da der ikke forekommer crosstalk mellem sensorerne. Minimum afstand fra sensor til emne er unikt kort, kun 50 mm og med en maksimal afstand på 12.000 mm giver dette et yderst fleksibelt måleområde.

Mange udgange
DT35 tilbyder mange konfigurationer af udgange. Standard er to transistorudgange, B (PNP/NPN) hvor af en kan programmers til 0..10V eller 4..mA samt IO link interface. Dette giver flere kombinationsmuligheder i den samme sensor.
Udgangssignalet kan programmeres til tre funktioner:

Distance til objekt (Dto)
Vindue signal (Win)
Objekt mellem sensor og baggrund (OBSb).

OBSb er smart fordi sensoren her måler på en kendt overflade som uanset emnets beskaffenhed, farve, form, glans og vinkel vil blive registeret korrekt. I fotocelle terminologi kaldes funktionen også forgrundsafblænding. Applikationer er f.eks. detektion af biler i automatiske parkeringsanlæg hvor sorte og blanke overflader eller vinduer kan resultere i at almindelige sensorer svigter. Vi kender det fra parkeringspladser hvor en bås meldes fri, men når man kommer frem holder der allerede en bil.

Programmering
Sensoren er let at programmere med LED indikatorer der guider brugeren gennem menuen med få tastaturtryk. Nyt er IO Link der giver adgang til en udvidet menu, så status og måleresultater kan vises. En smart feature er, at IO link giver adgang til at låse trykknapper så operatører ikke kan ændre opsætningen i sensoren.

Sensor til test
Det er muligt at rekvirere en af SICKs konsulenter, som kan teste sensoren på din opgave og efterfølgende udlåne en til langtidstest. Kontakt blot SICK A/S for nærmere aftale.

Mere Information
Vore teknikkere sidder klar til at hjælpe:
tlf.: 4582 6400

> online produktinformation

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.031