23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidssikret datafangstløsning - Tre datafangstteknologier, ét integrationskoncept

IDpro er den første platform der leverer én integrationsløsning for datafangst uanset om din opgave bedst løses med stregkode, 2D-kode, datamatrix, dot-pin marking, RFID eller en kombination af disse.

>> IDpro gør det let at tilpasse sig den optimale applikationsspecifikke løsning. Selv hvis den bedst egnede datafangstteknologi til en specifik opgave ændrer sig undervejs, skal du ikke opbygge en ny dyr it-struktur, og heller ikke tillære dig nye programmeringsværktøjer. IDpro tilbyder et væld af feltbussystemer og forbinder dermed datafangst med informations- og kontroller teknologi
>> SICKs IDpro tilbyder en porteføljestrategi på tværs af teknologier for CLV6xx, Lector6xx og RFH6xx. De industrielt designede IDpro enheder tilsluttes, konfigureres og parametreres alle på den samme måde, hvilket muliggør omkostningseffektive løsninger optimeret til den specifikke applikation. Generelt har maskinbyggere en prædefineret styrings- og softwarestruktur. Konvertering til en anden datafangst teknologi forbindes ofte med betydelige tilpasningsomkostninger. Men ID pro sikrer anvendelse af den mest optimale datafangst teknologi fra ordre til ordre.

Når en maskinbygger for eksempel har opbygget ekspertise for stregkoder eller RFID transpondere har han samtidigt opbygget en viden, der direkte kan overføres til programmering af kameraer til 2D-koder.

IDpro fremtidssikrer integratorers løsningskoncepter, fordi deres designs ikke mister værdi når der indføres nye teknologier. De vil altid kunne bygge videre på deres basiskoncept og tilpasse datafangst for emnet til de respektive forhold uden at skulle fortage komplekse ændringer i IT processer. Alle teknologier integreres på samme måde med IDpro uanset om det er RFID, stregkoder eller 2D-koder. En konsekvens heraf er, at omkostningerne til integration og træning bliver reduceret betragteligt.

SICK tilbyder førende sensorteknologi indenfor RFID, stregkodelæsere, og 2D-kodelæsere, der er designet til IDpro integration. Dermed får IDpro brugere alle informationer uanset datafangst teknologi fra en enkelt kilde - en standard platform med et væld af værktøjer, interfaces og tilslutningsmuligheder.

Mere information
Ring til John Langsted 4594 2416

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047