23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis seminar: Danske virksomheder som avancerede underleverandører i globale værdikæder

Hvordan opnår danske underleverandører en stærk positionering i de globale værdikæder? Og hvorfor har tyske virksomheder succes som underleverandører? Det sætter GTS og DI til debat d. 21. september, og du er inviteret.

Slutproducenterne rundt om i verden stiller stadigt højere krav til avanceret produktion, dokumentation, udvikling og fleksibilitet hos underleverandørerne – og de danske virksomheder har svært ved at leve op til de stigende krav. Spørgsmålet er, hvordan de danske underleverandører kan indgå i de globale slutproducenters værdikæder, så vi igen kan skabe vækst og arbejdspladser i Danmark på tværs af produktion og teknologisk service?

Tyskland har måske allerede knækket koden , og derfor har GTS og DI inviteret Bernd Venohr – tysk forretningsstrateg, entreprenør, professor og forfatter – til at komme og fortælle om opskriften bag de tyske Mittelstand- virksomheders succes med at indgå som underleverandører i globale værdikæder.

På seminariet vil Jeremy Millard, Teknologisk Institut, desuden præsentere konklusionerne fra en nyligt udgivet rapport fra EU-Kommissionen om internationalisering og fragmentering af værdikæder. Der vil også være virksomhedsindlæg fra Danfoss, der som global slutproducent vil redegøre for de fremtidige krav til avancerede underleverandører, samt Scape Technologies, der har opnået global succes som avanceret underleverandør gennem teknologisk udvikling.

Seminaret finder sted fredag den 21. september kl. 09.00-12.00 hos Teknologisk Institut, Gregersensvej, Bygning 8, 2630 Taastrup.

Deltagelse er gratis.

Læs mere, find program og tilmeld dig her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.031