23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frit programmerbar Ethernet/IP encoder

Den frit programmerbare Ethernet/IP absolut encoder AFM60A fra SICK er en kraftfuld og præcis encoder. Encoderen sætter nye standarder for sikring mod datanedbrud ved at koble encodere sammen i en lynhurtig kommunikationsring.

>> Der er ingen tvivl om at fremtiden indenfor avanceret brug af absolut encodere kræver de nyeste interface teknologier. Derfor har SICK senest præsenteret et Ethernet baseret interface, Ethernet/IP, i den avancerede AFM60A serie.

Selvom AFM60A encoderen er avanceret lykkedes det med den nyeste produktionsteknologi at fastholde prisen på et attraktivt niveau. Derfor forventes et kraftigt stigende salg af denne encodertype.

Ethernet/IP
Som en af de interessante funktioner ved den nye Ethernet/IP encoder kan nævnes muligheden for at opbygge en DLR, Device Level Ring. Det vil sige, at encoderne kan sættes op i en ringkabling, og sker der et kabelbrud sendes data den modsatte vej rundt i kommunikationsringen med en reaktionstid på under 3 ms hvilket betyder, at styringen ikke registrer nogen forsinkelse og kan fortsætte som hidtil.
Ved at benytte DLR gives der mulighed for simplere kabling, hurtigere installation og mulighed for redundant design af kundens maskine. Dette er en ægte DLR funktion, hvilket vil sige at en proces forsættes ved kabel brud uden maskinstop.

LED visning på huset
Hver encoder er forsynet med 5 LEDér således at encoderens tilstand kan aflæses direkte uden at man skal kikke i HMI. Derved er det nemmere at diagnosticere eventuelle fejl og opsætte en ny encoder.
Der kan bl.a. gives følgende oplysninger; power on, self test, device ok, minor fail, major fail og standby. Det er en stor fordel, at man nu endelig kan aflæse en encoders status direkte på selve udstyret. Der leveres i alt 30 informationer via LED udlæsningen.
AFM60A kan også levere et ”heartbeat” som betyder, at encoderen kan rapportere, at den er online og virker selv om den ikke bevæges fysisk.

Kompakt design, længere levetid.
AFM60 encoder huset er yderst kompakt og kan derved implementeres i selv pladssensitive applikationer. Husets konstruktion giver ligeledes mulighed for at benytte de bedste lejer og maksimere afstanden mellem disse. Derved har en mindre heldig fysisk indbygning mindre indflydelse på levetiden.
For at gøre det let at løse encoder opgaver tilbyder SICK 4 salgskits, som sikrer de korrekte kabler i forhold til den encoder, man ønsker at benytte. Derved undgås fejlbestilling med deraf følgende forsinkelser.

Hvordan får jeg mere information?
Hør mere om sensoren på Automatik-messen i Brøndby fra den 11. -13. september, hvor SICK udstiller på stand 1250

Ring direkte til specialist Klaus Dam Andersen og hør mere:
Tlf.: 45942418 | Mail: kda@sick.dk

>>Datablad klik her

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.031